2022 Vjen Me ‘Surpriza’ Te Moti: Dimri Bëhet “Verë” Me Temperatura +16 Gradë

Fundi i vitit 2021 dhe fillimi i vitit 2022 do të shoqërohen me temperatura me origjinë afrikane që do të shtrihen nga Afrika e Veriut në Skandinavi,

duke sjellë një mot jo shumë normal në shumë vende evropiane të qendrës jugore”, konfirmon meterologu italian Manuel Mazzoleni.

Ndërmjet natës së Vitit të Ri dhe 2 janarit, vala e nxehtë” e papërshtatshme “do të prekë një pjesë të madhe të Evropës jugore qendrore me anomali të temperaturës që mund të arrijnë edhe + 15 / + 16 ° C midis Francës jugore dhe lindore , Italia veriore, zona alpine dhe shtetet qendrore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.