29 Mësuese Femra Dhe Një Mësues Mashkull, Burri I Vetëm Që Jep Mësim Në Shkollën Kosovare (VIDEO)

29 Mësuese Femra Dhe Një Mësues Mashkull, Burri I Vetëm Që Jep Mësim Në Shkollën Kosovare

Nxënësve një ditë më parë iu desh ta bënin një modifikim në librin e Edukatës Qytetare.
Por, diçka e tillë i ka ndodhur vetëm klasës së tretë në shkollën fillore “Jeronim De Rada” në Ferizaj.

Mësuesi i tyre, Agim Shehu, është burrë hasret në mesin e 29 mësueseve gra në ndërrimin e pasditës. Vec tyre, edhe i gjithë stafi udhëheqës janë gra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.