5 mijë Euro dhe 1 muaj pushim kush më lë shtatzenë, ja numri im?

Si është një shoqëri pa martesë? 40% e foshnjeve të lindura jashtë martese, është një rekord që e mban Amerika.

Ajo qëndron afër mesit të paketës globale në këtë kategori. Turqia konservatore është mbrapa me një përqindje të vogël prej 3%. Dhe kombi në krye të listës? Udhëheqësi botëror për nënat e vetme? /

Leave a Reply

Your email address will not be published.