62 vjeçari nga Presheva magjistroi me notë 10 në matematikë

Ismet Mustafa nga Rainca e Preshevës mbrojti sot temën e diplomës të magjistraturës në moshën 62-vjeçare.

Ismet Mustafa gjatë prezantimit të temës me titull “Stabiliteti i njehësimeve numerike” komisionerët e udhëhequr nga profesorët: prof.dr Lazim Kamberi, prof.dr Xhevahir Beqiri dhe mentori i kandidatit prof.dr. Billadh Shahini vlerësuan prezantimin e punimit me notën dhjetëshe (10).

Leave a Reply

Your email address will not be published.