93-Vjeçari Ndαhet Nga Bashkëshortja: Kam Një Tjetër, Dua Të Rίndërtoj Jetën Time

93-Vjeçari Ndαhet Nga Bashkëshortja: Kam Një Tjetër, Dua Të Rίndërtoj Jetën Time

93-vjeçari ndahet nga bashkëshortja: Kam një tjetër, dua të rindërtoj jetën time/Pak sekonda pasi ta kaloni
Ai është 93 vjeç dhe ajo 86 vjeçe. Por pavarësisht moshës nuk është asnjëherë vonë për të filluar nga e para.

Leave a Reply

Your email address will not be published.