93-Vjeçarja nga Drenasi “I lë” gratë s htatzënë vetëm me të prekura!(VIDEO)

Që nga ky rast, puna dhe mirënjohja për të nuk ndaloi asnjëherë.Me këtë që bën Krasniqi, thotë se ka arritur t’ua mundësojë shumë grave që të mbesin shta tzënë, madje edhe një 56-vjeçareje./Pak sekonda pasi ta kaloni

Që nga ky rast, puna dhe mirënjohja për të nuk ndaloi asnjëherë.Me këtë që bën Krasniqi, thotë se ka arritur t’ua mundësojë shumë grave që të mbesin shta tzënë, madje edhe një 56-vjeçareje./Pak sekonda pasi ta kaloni

Leave a Reply

Your email address will not be published.