A E Dini Ku Ka Punuar Fifi Para Se Të Bëhej E Famshme?

Të punosh, të fitosh dhe të ndihmosh vetën dhe familjen, është nderë dhe krenari.

Filloreta Raçi, për publikun e njohur si Fifi, ka treguar se dikur ka punuar në një super-market si shitëse.

Fifi, e ka treguar me mburrje këtë fakt, duke mos pasur asnjë kompleks tani që është një nga këngëtaret më të famshme e të pëlqyera në vend, shkruan “Kosovarja”

Fifi, pas daljes nga shtëpia e “Big Brother VIP”, po e shijon suksesin e madh të këngës-demo me titull “Diell”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.