A E Dini Pse Hotelet Nuk Kanë Dhomë Me Numër 420? Arsyeja Do Ju Habisë

keni vënë re ndonjëherë që numrat e dhomave në disa hotele shkojnë nga 419 direkt në 421? Ose, ndoshta ju ka ndodhur të shihni një dhomë me numër 419+1 dhe nuk e keni idenë pse?

Nuk është një praktikë e përhapur, por disa operatorë hotelesh kanë shmangur tërësisht numrin e dhomës 420 për shkak të lidhjes së saj me kanabisin dhe shqetësimeve që ndodhin ndonjëherë në dhomat e numëruara si të tilla. Në Australi dhe në pjesë të tjera të botës, dashamirësit e kanabisit festojnë 20 Prillin ose (ose 4:20 ose 4/20 si ditën ku festohet pirja e duhanit dhe marijuanës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.