A E DINI SE QFAR I NDODH TRUPIT TUAJ NËSE E KONSUMONI ÇDO DIT

Por gjithashtu mund të vijë me disa rreziqe nëse pini shumë gota në ditë.Më poshtë janë të listuara disa nga këto përfitime, dhe disa rreziqe të mundshme, të pirjes së këtij çaji.

Mund të zvogëlojë presionin e gjakut.Është vlerësuar se 26% e popullsisë së botës ka presion të lartë të gjakut dhe kjo mund të çojë në disa çështje serioze. Edhe pse efekti mund të jetë i vogël, studimet tregojnë se pirja e çajit të zi rregullisht mund të ndihmojë në zvogëlimin e hipertensionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.