A e keni vërejtur këtë detaj shumë interesant tek reja e Mihrijes dhe Naimit?

Platori, djali i Mihrije Brahës dhe Naim Abazit është fejuar mbrëmë.

Në fejesën e tij morën pjesë edhe shumë sigura publike, përcjell ORAinfo.

Nga kjo natë, u publikuan edhe shumë fotografi, por ishte njëra e çiftit që mori vëmendjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.