A e tradhtoi Beatrix Donaldin me nje mashkull në Dubai? Balina Bodinaku e vulos te verteten

Balina Bodinaku i kishte shkruar një mesazh një personi në Instagram, duke i komunikuar se ka informacion se Beatrix ka shkuar në Dubai me të dashurin e saj.

Ky lajm u bë tema e ditës sot, sepse këngëtarja reagoi me disa InstaStory, duke hedhur poshtë të gjitha dhe duke e paralajmëruar opinionisten e Big Brother VIP se do ta hedhë në gj yq

Leave a Reply

Your email address will not be published.