A je në një lidhje me Capital T? Adrola Dushi i përgjigjet pyetjes

Adrola Dushi i përgjigjet pyetjes: ‘A je në një lidhje me Capital T?’

Videoklipe, video së bashku dhe detaje të tjera kanë bërë që modelja Adrola Dushi dhe reperi Capital T të përfliten se janë në një lidhje.

Thashethemet kanë dy vite që qarkullojnë dhe asnjë nuk i ka konfirmuar ose mohuar. Të paktën deri së fundmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.