A JEMI ÇIFT?’, ENXHI PYET DAGZ-IN BRENDA XHAKUZIT

Vëllau i Madh’ ka përgaditur një dhomë luksoze me xhakuzi për banorët, ata do të duhet të shkojnë në dyshe aty brenda

Radha i erdhi edhe Einxhelit dhe Dagz-it. Ata kanë kaluar momente shumë intime brenda xhakuzit.
Në një moment pas shumë puthjeve dhe ledhatimeve, Einxheli e pyet Dagz-in: A jemi çift”

Dagz-i e tërhoqi atë ta puth je dhe i tha se do të ishte apsurde të mos ishin bashk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.