A Mund T’i Ndodhë Gjë Kosovës? Vetëm Serbia Nuk Ka Marrë Asnjë Masë Kundër Rusisë

Ai tha se Serbia respekton normat e së drejtës ndërkombëtare dhe se kjo është mënyra më e mirë për të mbrojtur vendin, por edhe i kupton mirë nevojat e tij.

“Udhëheqja e Serbisë, ajo ka interesat e saj jetike, kombëtare dhe shtetërore, por respekton edhe miqësitë tradicionale, nuk harron atë që ndodhi në 1999 dhe 2015” – theksoi Vuçiç.

Pas seancës së Këshillit të Sigurisë Kombëtare, Vuçiç përcolli konkluzionet në të cilat thekson se Serbia e bazon politikën e saj në të drejtën ndërkombëtare dhe ofron mbështetje të plotë për integritetin territorial të Ukrainës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.