ADELINA TAHIRI PËR HER TË PARË TREGON HISTORIN INTERESANTE SE SI ËSHTË NJOFTUAR ME BURIN E VET

Adelina Tahiri gjithmonnë shfaqet shumë e kuruar dhe shumë elegante.

Veshjet firmato në trupin e saj nuk mungojn asnjhëherë , mirë po edhe Adelina ndonjeherë shfaqet e thjeshte.
Së fundmi, në llogarinë e saj Instagram ka shpërndarë disa fotografi ku shihet shumë e thjeshtë , dhe pa asnjë pikë grimi.

Kë shtu rrallë herë e shohim Adelinen, mirë po edhe pa grim duket shumë e bukur./Kosovajra/

Leave a Reply

Your email address will not be published.