Adelina Tahiri, me dorë në zemër këndon himnin e Maqedonisë së Veriut

Këngëtarja shqiptare Adelina Tahiri, sonte i është bashkuar interpretimit të himnit maqedonas.Madje, në momentet e interpretimit, Tahiri ka vënë dorën në zemër dhe dukej se po e ndjente sikur të ishte himni i kombit të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.