Adelina veshë fustanin më të bukur, eksozon këmbët e saj

Adelina Ismaili, mbete dhe do të jetë gjithmonë ikonë e muzikës.

Që në moshë të hershme, ajo arriti të depërtojë në arnën e muzikës duke u bërë inspirim për shumë gjenerata, shkruan ORAinfo.

Tani, pas shumë vitesh, disi ajo është larguar nga ky profesion dhe më shumë i është përkushtuar një tjetër drejtimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.