ADRIANA MATOSHI E VESHUR ME PLOT STIL, SHIHET NË DISPONIM TË MIRË NË SEANCË

Deputetja nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Adriana Matoshi, sot ka shkëlqyer në seancën e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Ajo sot është parë e veshur me shumë stil dhe me buzëqëshje të ëmbël në fytyrë.

Aktorja Matoshi e veshur me ngjyra të pranverës dhe me flokët e lidhura dukej në disponim të mirë.

Me poshte mund ti gjeni pamjet e deputetes Matoshi në seancën e sotme:

Leave a Reply

Your email address will not be published.