Adriana Matoshi: Kur Jam Njoftuar Me Keithin, Kam Thënë Me Vete ‘Pse Vajza Ime Nuk E Ka Një Fat Si Ky’

Deputetja dhe aktorja e njohur shqiptare, Adriana Matoshi, e ftuar në “Goca dhe Gra” ka rrëfyer shumë detaje nga jeta e saj profesionale dhe personale.

Matoshi u pyet edhe pwr lidhjen e saj me ish-futbollistin, Keith Groeneveld, shkruan “Kosovarja”.

Deputetja tregoi rreth paragjykimeve mbi këtë lidhje, pasi mentaliteti te populli shqiptar është ende i vështirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.