Adriana Matoshi: Më kanë lut, po nuk marr “turli fare

Adriana, shpesh poston video të ndryshme, kryesisht qesharake në këtë rriet social mjaftë popullor.Së fundi, aktorja dhe deputetja, ka lënë në profilin e saj në Tik-Tok një video me një deklaratë të Linda Morines, rreth martesës, shkruan “Kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.