Adriana Matoshi përmes një video prezanton familjen- kujt i ka ngjarë?

Deputetja Adriana Matoshi na prezanton me familjen e gjerë.

Aktorja dhe deputetja kosovare, Adriana Matoshi, komentohet shumë në media.

Ajo është tejet aktive në rrjete sociale, prandaj edhe komentohet shumë, shkruan lajmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.