ADRIANA MATOSHI SHKËLQEN NË FOTON E FUNDIT

Adriana Matoshi është njëra ndër moderatoret më të dashura në vend.

Së fundmi ajo ka treguar se sa e fortë është duke e kaluar edhe njëherë sfidën e saj me sëmu. ndjen e rëndë siç është tumori në kokë.

Aktorja edhe kësaj here ia doli, ajo ka vazhduar përditshmërinë e saj, duke ardhur edhe më e fortë.

Në postimin e fundit ajo morri vëmendje të madhe, aktorja po duket shumë stil dhe shumë bukur, e kuruar deri në detajin e fundit

Leave a Reply

Your email address will not be published.