Afërdita Demaku Me Të Shoqin Fotografohen Në Varreza

Afërdita Demaku me bashkëshortin gjatë ditës së sotme kanë vizituar familjarët tek varrezat.

Artistja krahë Besnikut ka përkujtuar kunatën e ndjerë, motrën e partnerit.

Me dedikim mjaft të ndjerë dyshja kanë bërë edhe një postim në rrjetet sociale ku kanë pozuar tek varri i Fatmire Bajraktari.

E ndjera do të mbushte 65 vite jetë, dhe në këtë rast Besniku ka shkruar se e përjetojnë rëndë mungesën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.