Afrona Dika zbulon një fotografi nga fëmijëria ku bënte si ‘miss’

Ajo është e preferuar duke pasur një stil të veçantë dhe dallohet për bukurinë natyrale që ka, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi, ajo ka postuar një fotografi nga fëmijëria ku shihet e veshur me një fustan vezullues e me rruza, derisa në kokë kishte vendosur një  shirit duke iu përshtatur kurorës së missit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.