Afrona shfaqet duke pirë, përfundon në këtë gjendje pranë vaskës

Afrona Dika, është bashkëshortja e këngëtarit të njohur, Blero Muharremi.

Ajo jetën e saj po e vazhdon në Zvicër, me ç” rast ka hapur edhe një biznes të saj privat, shkruan ORAinfo.

Duke qenë se ka të bëjë vazhdimisht me të bukuren, edhe Afrona mundohet që çdo ditë të duket në formë dhe të jetë e grimuar mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.