Ak.sident i rë.ndë! Makina hu.mb kontroIIin, p.ërpI.aset me pompën e be.nzinës së ka.rburantit

Një ak/sid.ent është regjistruar pasditen e sotme në qytetin e Vlorës. Pol.icia bën me dije se rreth orës 18:20, në autostradën Vlorë-Fier, pranë një karburanti automjeti tip “Benz”, me drejtues shtetasin F. Xh., ka hum.bur

kont.rollin dhe është pë.rp/lasur me pom-pën e ben.zinatos së karburantit, ku si pasojë e pë.rp/las.jes është dë/mt.uar drejtuesi i mjetit dhe pas.agjeri, sht.etasi G. B., të cilët ndodhen nën kujdesin e mj-ekëve, jashtë rr-e.z/.ikut për je.të.n. JU FT.OJM TE SHT.YPNI

Leave a Reply

Your email address will not be published.