ALBATRITI IA BËN NJË VEPRIM TË ÇUDITSHËM GRUAS

Albatriti dhe Egzona publikojnë çdo herë momente të shumta për ndjekësit që kanë.

Pasi që janë të pakompleksuar shfaqen në forma të shumta, duke publikuar imazhe të ndryshme.
Në një fotografi të fundit, shtë këngëtari i njohur ai i cili ndau një storie bashkë me gruan, ku e shkrepi momentin duke bërë lëvizje Egzona.

E, pasi që këtë e publikoi dihet që ata nuk e kanë aspak problem se si shfaqen para publikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.