ALBATRITI IA THOTË FJALËT MË TË MIRA EGZONËS

Egzona dhe Albatriti janë ndër çiftet më të njohur në mediet rozë.

Dyshja në shumicën e kohës kalojnë në lajm, duke ndarë gjithmonë momente të shumta me ndjekësit.
Edhe sot, është këngëtari i njohur ai i cili ka ndarë një imazh me gruan duke shkruar fjalët më të mira për të.

“Të betohem që nuk mund të të dua më shumë se që të dua tani, dhe prap e din që do të dua më shumë se nesër,” përfundoi Albatriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.