Albërije Hadërgjonajt i vj edhin Instagramin, i vënë emrin e çuditshëm

Në epokën e rrjeteve sociale, ku “Instagram”-i është një burim i konsiderueshëm të ardhurash, duke u kthyer kështu në një profesion, ekspozimi ndaj ‘hacker’-ave sa vjen e bëhet më i rrez ikshëm.

Ky pr oblem është Akoma më i theksuar te VIP-at e njohur, të cilët numërojnë shumë ndjekës dhe popullaritet në rrjetin social.
Së fundmi, kjo ka ndodhur me këngëtaren e famshme Albërije Hadërgjonaj. Duket se asaj i është vjedhur llogaria e “Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.