Albina Kelmendi flet për lidhjen me biznesmenin e njohur

Unë nuk e kam mbajtur lidhjen fshehtë por nuk kam dashur të bëjë asgjë publike në rrjete sociale, përderisa ndihem mirë dhe jemi të lumtur e kemi bërë lidhjen publike me qenë rehat për vete, ne jemi bërë gati të përballemi me paragjykimet që po na bëhen, por në fund, për neve ka rëndësi mbështetja e dy familjeve tona dhe dashamirëve tanë dhe jo fjalët e njerëzve që nuk na njohin”, ka thënë Albina.

Theksojmë se Valoni bëri publike lidhjen me Albina Kelmendin përmes një fotografie ku e uroi atë për ditëlindje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.