ANALISTJA HAXHIJAJ: SHQIPTARËT E KOSOVËS PO ASIMILOHEN NË ARABË, BABA EMRIN ILIR, DJALI RIJAD E…

Teuta Haxhiaj, një grua që kohë pas kohe jep përshtypjen e saj për çështje të caktuara nëpër rrjete sociale.

Ajo së fundi ka ngritur shqetësimin se si po asimilohen emrat e shqiptarëve në ata arabë.

Ndër të tjera ajo në postim shkruan ”Zoti vet ka dashtë me iu falë shqiptarë dhe nuk do të jeni ma afër Tij dhe as s‘ka me iu dashtë ma shumë veç se ju mundoheni me u ba ata që s‘jen

Leave a Reply

Your email address will not be published.