APLlKO TANI: 300 euro për secilin qytetarë në Kosovë


Sipas tij, shteti nuk ka kapacitete që ta bëjë këtë për qytetarët, derisa ka marrë shembuj të ngjashëm nga vendet e rajonit, që tashmë kanë implementuar një ide të ngjashme.Këtë ide e ka dhënë një vullnetar në luftën ndaj Co vid-19, Shenoll Muharremi.Shikojeni reagimin e plotë: LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE APLIKONI

Leave a Reply

Your email address will not be published.