Arbana nis pushimet me familje në Greqi, fotografitë janë plot lumturi

Në fotografitë e publikuara në Instagram, ajo tregon që ndodhet në Mykonos me djemtë e saj dhe të dashurin Eduartin

Leave a Reply

Your email address will not be published.