ARBANA STRIKTE ME TAN BRAMËN: MUND TË LARGOHESH QË SONTE NGA BBV

Pas kërkesës së Arbrit ndaj Xheisarës që të mos kenë kontakt fizik, pamje që u transmetuan në spektaklin e mbrëmjes së kaluar, nisi një debat me Tan Bramën.

Ky i fundit pretendon se Arbri nuk ia ka thënë bisedën siç duhet dhe ndaj ishte reagimi i tij i as hpër.
Debati mes tyre ka vijuar dhe mbrëmjen e sotme, Arbri është shprehur se ka marrë kërc ënime e fjalë fyese nga ana e Tan Bramës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.