Ardit Gjebrea: Vajza ime ka ditelindjen, kush i Uron Zoti u dhashte ate qe u Mungon

Anna, vajza e Ardit Gjebreas do të je.të përfaqësuesja e Shqipërisë në Festivalin Evropian të Këngës për Fëmijë, Eurovision 2021. Ardit Gjebrea zbuloi qe vajza e tij ka ditelindjen dhe u fton shqiptareve kudo qe jane qe ta urojne pasi qe lumturine vetem ia shtoni vajzes sime. Kush i Uron Zoti u dhashte ate qe u mungon. Ju falemnderit nga zemra paraprakisht JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED Mos harro

Leave a Reply

Your email address will not be published.