ARJOLA BËHET SI NUSE E MBULUAR ME ARI, ASKUSH NUK DO TA NJEH NË IMAZHET E FUNDIT

Por, Arjola Demiri, e fitoi Big Brother pasi produksioni ia dhuroi asaj një banesë ku do të jetojë bashkë me fëmijët e saj.
Gjatë qëndrimit në shtëpinë e Big Brother Arjola fitoi zemrat e shumë adhuruesve, pasi ajo u tregua shumë e dashur dhe tejet e kujdesshme me çdo banorë.

Përveç sjelljes, Arjola padyshim që është edhe një femër shumë e bukur, me tipare tejet të veçanta.
Së fundmi ajo ka postuar disa foto ku shfaqet e rregulluar bukur dhe e veshur me fustan me stil.

Qafën të mbushur me ari, në imazhin e ri vështirë se do ta njihnit Arjolën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.