Arjola shijon pushimet në Turqi

Pas daljes nga Big Brother Vip, aktorja Arjola Demiri ka vendosur të “qetësojë” kokën, duke shkuar për pushime në Turqi.

Ajo po shijon këto pushime nën shoqërinë e mikeshave, ndër të cilat është edhe këngëtarja Big Mama.

Arjola ka ndarë disa fotografi nga ky udhëtim dhe po duket për mrekulli

Leave a Reply

Your email address will not be published.