ATIFETE JAHJAGA KA BËRË NDRYSHIMIN E RADHËS DHE DUKET KAQ BUKUR!

Atifete Jahjaga vitet e fundit ka pësuar ndryshime të mëdha në paraqitjen e saj fizike.

Ish presidentja e vendit është fokusuar goxha shumë në pamjen e saj të jashtme, gjë që e dëshmojnë ndryshimet e njëpasnjëshme të saj.
Sot teksa ka mbajtur një takim me OJQ-në Zana në Klinë ajo ka mahnitur me transformimin e saj të ri si bionde.

Ish presidentja Jahjaha u shfaq me flokë të verdha gjë që nuk e kemi parë më herët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.