Avokati Br aktis Klodian Çalamanit, Habit Me Deklaraten: Ishte I Qeshur…

Klodian Çalamanin eshte braktisur nga avokati i tij mbro jtës qe ishte caktuar nga shteti.

Erlis Nakollari, i cili ishte caktuar nga shteti për të mbr ojtur Calamanin ka zbuluar arsyen se pse mori vendimin për të mos e mbr ojtur ate.

“Emri im është lakuar nëpër media dje. Unë nuk jam avokati i tij, jam caktuar për të marrë në pyetje autorin e këtij krimi kaq mak abër. Jam thirrur nga shteti, se ligji dhe procedura e kërkon që autori të ketë një avokat nëse ai nuk e ka gjetur vetë”, sqaroi fillimisht avokati për “Shqipëria Live”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.