Ballina “Aj lovju shumë, m’ka marrë malli shuumë fare, të kam zemër”: Trixa i flet Donaldit për herë të parë pas daljes

Patën pak sekonda për të përshëndetur njëri tjetrin dhe Trixa i tha nga studio: “Aj lovju shumë, m’ka marrë malli shumë shumë shuuuumë fare, të kam zemër”. Donaldi qeshi dhe ia ktheu, “të kam shpirt”, ndërkohë që ai po merrte surprizën për emisionin që do nisë në Top Channel me të vëllain, Romeon.

Donaldi tha që e ka marrë malli shumë për Trixën dhe ajo u emocionua. Arbana u mundësoi të flisnin për pak sekoda. Trixa ishe shumë e emocionuar. Pas përshëndetjes së çiftit, Donaldin e priti një surprizë e shkëlqyer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.