Ballina “Hallall Zoti Ia Bëftë Atij Që T’i Kishte Ofruar 1 Milion”, Ndjekësi Sho kon Mijrihen

Ka thuajse 2 dekada e gjysmë që është prezente në skenë.Flasim për Mihrije Brahën këngëtaren e shumë hiteve e bashkëpunimeve të bukura, shkruan “Kosovarja”.
Mbështetjen më të madhe e pati nga bashkëshorti saj Naimi, po ashtu i angazhuar në botën e muzikës.Dyshja simpatike janë shembull i dashurisë së vërtetë që qëndroi e fort përballë çdo sfide.S

Ata janë prindër të një djali, an ipse Mihrjia kundrejt këtij fakti duket shumë e re dhe në top formë.Madje, në njërën nga intervistat ku kanë marrë pjesë çifti, ata kanë rrëfyer edhe top sekrete nga jeta e tyre.E njëra nga to ishte oferta 1 milionshë për një natë që një burrë ia ofroi Mihrijes

Leave a Reply

Your email address will not be published.