Ballina “Ja si mashtroi Bora Zemani”/ Ish-konkurrenti i ‘Përputhen’ nuk lë gjë pa thënë për moderatoren e njohur të ‘Top Channel’ dhe Olsa Muhametin

Sipas Hysenit kur Bora ka thënë se Alvisës i erdhi një mesazh me një video, ku i kërkohej të dilte nga programi, ky është komplet mashtrim se po të kishte ndodhur dhe po ta kishte parë vërtetë Bora në celularin e saj ata do ta tregonin si çdo gjë tjetër që tregojnë. Po e vërteta sipas tij është se ata nuk treguan kurrë asnjë provë.

Hyseni ndihet shumë i sigurt se Alvisa u mësua nga autorja për pjesën e dhu nës dhe se gjithçka është skenuar prej saj. Sipas tij ai me Alvisën nuk e kanë diskutuar kurrë temën e dh unës sa kanë qenë në lidhje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.