Ballina “Kjo zonjë del çdo natë në orën 4:30 të mëngjesit dhe ben DlÇKA qe do ju HABlSË

“Kjo zonjë del çdo natë në orën 4:30 të mëngjesit dhe ben DlÇKA qe do ju HABlSË
Ndodh që të vi dhen edhe lule, po po në Shqipëri çfarë nuk ndodh madje mund të vi dhen edhe kapëset e rrobave nga komshinjtë.

Megjithatë në raste të tilla nuk është dëmi ai që të ngelet në mendje më shumë se sa gjesti i personit, sepse të gjithëve po t’na kërkojë dikush diçka të vogël më parë ia dhurojmë vetë se sa të na e vje dhin

Leave a Reply

Your email address will not be published.