Ballina “Ta q……”/ Big Mama nuk përmbahet, ‘shp ërthen’ në të shara në mes të emisionit (VIDEO)

Të gjithë tashmë e njihni Big-un si një personazh i cili gjithmonë flet pa doreza duke mos e “vrarë mendjen” për atë çfarë thuhet më pas.
Së fundmi ajo ka qenë e ftuar në emisionin “Ëhy Not” ku dhe është trembur gjatë transmetimit.

Në një moment ajo nuk përmbahet dhe me humor thotë: A e di çfarë? Tani do të shaj. Ta q… E tani shava, tani më akuzoni se shava,” thotë ajo mes të qeshurash.

Leave a Reply

Your email address will not be published.