Banorët e “BBV” mbanin mikrofona edhe në gjumë? Sarah zbulon të vërtetën

A i keni mbajtur mikrofonat në gjumë?”, ishte pyetja drejtuar Sarës.

“Ti kot nuk ke ardhur, sepse në ‘Big Brother’ në momentin që fle gjumë, thjesht lë mikrofonin dhe fle gjumë rehat, nuk ke asnjë problem. Nuk kishim mikrofona në gjumë”, u përgjigj Berisha./Indeksonline/

Leave a Reply

Your email address will not be published.