Banorët e “Big Brother VIP” po “jetojnë” bashkë edhe jashtë shtëpisë më të famshme

Big Brother VIP” prej muajsh është kthyer në një fenomen dhe banorët janë padyshim personat më të komentuar jo vetëm në rrjetet sociale, por edhe në bisedat e përditshme.

Duke qenë se “Big Brother” është mbi të gjitha një garë, shpesh kemi parë që banorët të debatojnë mes tyre sigurisht, shumë sherre janë edhe banale sikurse ndodh në çdo shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.