BANORËT PËRGADISIN 500 SANDUIÇË PËR NJERËZIT NË NEVOJË

Të ndarë në dy grupe ata kanë zhvilluar provën.
Beniada, Iliri, Egzona dhe Monika ishin përballë Donaldit, Tanit, Arjolës dhe Einxhelit grup ky që e fitoi garën./Lajmi.net/
Të ndarë në dy grupe ata kanë zhvilluar provën.

Beniada, Iliri, Egzona dhe Monika ishin përballë Donaldit, Tanit, Arjolës dhe Einxhelit grup ky që e fitoi garën./Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published.