Bashkëshorti i bën befasinë më të ëmbël Yllka Kuqit në përvjetorin e ma rtesës

Yllka pranon dhuratën e ëmbël nga Astriti në 22 vjetorin e martesës.

Yllka Kuqi dhe bashkëshorti i saj, Astrit Pallaska, sot (28 tetor) kanë festë.

Çifti i bukur po festojnë 22 vjetorin e lidhjes së tyre.

ka pranuar 22 trëndafila të kuqe pikërisht pasi mbushën 22 vite bashkë.

”22 trëndafila për 22 vite bashkë”, ka shkruar artistja duke e treguar buqetën

Leave a Reply

Your email address will not be published.