BEATRIX RAMOSAJ VS. SHOQJA E BORA ZEMANIT: TI PO DON ME NA TREGU A KA MUZIKË KËTU A JO?

Në klipin e prezantimit, banorja më e re, Xheisara u shpreh se në shtëpinë e Big Brother VIP nuk ka atmosferë dhe nuk ka muzikë.

“Aty nuk ka muzikë, nuk ka atmosferë, s’ka njerëz që këndojnë”, tha Xheisara.
Në spektaklin sonte u dha një klip për banorët e rinj dhe të vjetër, ku Beatrix iu kundërpërgjigj Xheisarës

Në dhomën e rrëfimit, Trixa tha se ajo nuk mund t’i tregoj atyre nëse ka atmosferë apo jo, se aty realisht ka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.