Bëhen bashkë Bora Zemani dhe Ilir Shaqiri

Bora Zemani dhe Ilir Shaqiri bëhen bashkë për një emision?

“Për’puthen” është ndër formatet më të ndjekura të publikut shqiptar.

Bora Zemani shënjoi një tjetër pikë të karrierës së saj, ku përgjatë dy viteve moderoi emisionin dedikuar dashurisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.